Aanbod

Wat bieden we aan?


Stichting DMAU biedt de mogelijkheid voor leergierigen om elkaar te ontmoeten. We leren allemaal van elkaar. Wij komen bijelkaar en brainstormen over waar er behoefte aan is en zetten dit vervolgens om in een actie plan en voeren deze uit. 


Wij bieden al onze activiteiten gratis aan, het doel is immers om elkaar te helpen. Deze activiteiten zijn voor een ieder toegankelijk, maar voor sommige van deze educatieve activiteiten geldt wel een minimuleeftijdsgrens.


Hieronder volgt een overzicht van al hetgeen dat wij standaard aanbieden met een korte toelichting. Voor de cursussen en workshops geldt dat er voldoende aanmeldingen moeten zijn alvorens wij deze zullen starten. Op deze wijze kunnen wij zorgdragen dat uw tijd optimaal benut wordt. Heeft u ideeen, deelt u dan deze met ons.

Arabische basis

Een korte cursus waarin het Arabische alfabet geleerd wordt.

Thema-avonden

Regelmatig met elkaar praten en discussieren over wat er in de maatschappij speelt en hoe wij daarin eventueel kunnen helpen.

Arabische interactief

Een cursus waarin interactief aandacht wordt gegeven om de Arabische taal te kunnen beheersen. Dit kan op het niveau voor beginners tot aan  gevorderd.

Workshops

Deze worden samengesteld naar aanleiding van de vraag/behoefte die er is. Er zijn geen standaard workshops.

Sitame conscte adipscn

eiusmo tempor incdin laore veniam nostru.

Sitame conscte adipscn

eiusmo tempor incdin laore veniam nostru.